Épül-szépül a szálloda

kr hotel 1Nyár közepén már nyithat a szálloda.

Szembetűnő a változás az épülő szálloda háza táján. Az építkezést körbevevő kerítést már elbontották, az épület elérte teljes magasságát és bekerültek az üvegpanelek is, ami nem mindennapi külsőt kölcsönöz a szállodának.

Bár még messze van az építkezés vége, folyamatosan közel hatvanan dolgoznak teljes erőbedobással, hogy nyár közepén már vendégeket fogadhasson az impozáns épület.

- Itt az épület földszintjén a külső üvegfaltól eddig az oszlopsorig lesz az étterem. Ez a középső szekció, a két oszlopsor között lesz a szálloda bárja, azon túl pedig a külső részen, ahol az üvegfalat és a nejlon borítást látjuk, ott lesz majd a télikert - mutatja Szabó András, a Tisia Hotel & Spa projektmenedzsere, aki gyors idegenvezetést tart nekünk a szállodában. - Az első emelet egy jelentős részét az 500 négyzetméteres rendezvényterem adja, a következő emeleten lesznek a szobák, majd az épület legtetején a wellness részleg. Most az időjárás miatt a külső burkolási munkálatok szünetelnek, a belső munkálatok aktuálisak, mint a gépészeti rendszerek kialakítása, a festési munkák vagy a fürdőszobák hidegburkolása.

Nyáron kezdődött el a szállodához tartozó zárt parkoló kialakítása, építése, ami már szinte teljesen kész van.

- A parkoló véleményem szerint egy abszolút sikertörténet, mivel a várnál hamarabb elkészült - folytatja az idegenvezetést Szabó András. - Bár még nem lehet használatba venni, mert egyelőre építőanyag tárolására használjuk a területet, valamint várjuk, hogy kitavaszodjon, mert akkor lehet majd a parkolórendszer elektronikus egységeit is elhelyezni. Akkor mondhatjuk majd, hogy teljesen kész.

ema