Évadzáró szárazon és vízen

kr kajakevzaroA jövő reménységei és szüleik.Megtartotta hagyományos évadzáró rendezvényét a Tiszaújvárosi Vízi Sportegyesület az Angyal Sportklubban.

Az eseményen Dr. Fülöp György alpolgármester köszöntötte a megjelenteket, majd az elmúlt évről Jancsár László, az egyesület elnöke számolt be.

A rendezvényen elismeréseket is átadtak, többek között a két duatlon világbajnok, Bodolai Fanni és Lőrincz Tibor vehetett át díjat, de az egyesület eredményes versenyzőit, segítőiket is jutalmazták. De nem csak ünnepléssel búcsúztatta az egyesület az óévet. December 28-án, Hajdúnánáson 14 versenyzővel egy játékos versenyen vettek részt. A medicinlabda cipelés szákban, szánkóhúzás homokban /hó híján/, célba dobás, futás, valamint kincsvadászat versenyszámokat a fürdő tanuszodájában rendezték meg, majd ráadásként a melegvizű csónakázó tavon eveztek is a versenyzők.

Bár nem az eredmény volt a fontos, hanem a mozgás, a játék, az evezés, a klub versenyzői igen szépen szerepeltek, több első helyet és érmeket szereztek.

elérhetőségek

kormányhivatal

Tiszaújvárosi Járási Hivatal Kormányablak
(Tiszaújváros, Bethlen G. út 7.)

Telefonszámok:

Járási titkárság: 49/795-224
Információ: 49/795-244
Kormányablak: 49/795-242

egyéb tájékoztatók