Abigél az év első babája

kr baba 1A baba és a mama is jól érzi magát.Szülei Abigél névre keresztelték az év első tiszaújvárosi babáját. Kovács Abigél 2018. január 5-én, 8 óra 57 perckor született a miskolci Semmelweis kórházban.

A kislány császármetszéssel jött a világra, 3100 grammal és 53 centiméterrel. A baba már a második gyermeke a Kovács családnak. Édesapja Kovács Gábor, édesanyja Mézes Gabriella, nővére pedig a két és fél éves Kovács Eszter. Az újszülött múlt pénteken jött világra, e hét hétfőn pedig már haza is jöhetett anyukájával a kórházból. Az első napokban még 24 órában együtt van a család, hiszen Gábor az apukáknak járó „apa szabadságát” tölti. A most már kétgyermekes Kovács családnak teljes a boldogsága, kislányuk, Abigél egészséges, jól fejlett, nyugodt baba, mindennapjai egyelőre alvással és szopizással telnek.

- A kislányunk nevét a férjem választotta, az Abigél jelentése „apa öröme”- mondja mosolyogva a baba anyukája. - Olyan nevet szerettünk volna, amiből, még nincs sok. A kórházban is nagyon jó baba volt, és itthon is nyugodt, békés. Szakasztott mása a nővérének, mintha klónozták volna őket, de azt már most látom, hogy a természetük más lesz - nyilatkozta lapunknak a boldog, immár kétgyermekes anyuka.