Két mérkőzés, két újonc, két sérült

kr fociPap Zsoltot hordágyon vitték le a pályáról csapattársai.Két edzőmérkőzést játszott itthon a TFCT az elmúlt héten. Szerdán a megyei első osztályban szereplő Tarpát magabiztosan múlta felül, szombaton az „osztálytárs” DVTK II. ellen döntetlen született.

FC Tiszaújváros - Tarpa 6-0 (3-0)

Gólszerzők: Faggyas 2, Nagy D. 2, Turcsik (11-esből) és Pap

A mérkőzés a gyakorlásról szólt, így a sérülteken kívül mindenki kapott lehetőséget a bizonyításra. A vendégek jó edzőpartnernek bizonyultak, sokat futottak, és agresszíven játszottak. A találkozó negatívuma, hogy Lipusz megsérült, négy hetet kell kihagynia.

A találkozón mutatkozott be két edzés után Faggyas Milán, akinek jól sikerült a „belépője”, két gólt lőtt.

- Nem hiszem, hogy a beilleszkedéssel gondom lenne - mondta Milán. - Jól ismerem a játékosok zömét labdarúgóberkekből, és a pályáról. A csapategység nagyon jó, és ha oda tudom tenni a gólokat, a gólpasszokat, akkor úgy gondolom nem lesz semmi baj.

FC Tiszaújváros - DVTK II. 1-1 (0-1)

Gólszerző: Molnár Máté

Egy jó iramú, kemény, néha talán durva edzőmérkőzésen van túl a csapat. Az első félórában az edző által kért taktikai elemeket nagyon jól megvalósították a játékosok. Egy 3 perces rövidzárlatos periódus végén egy jól eltalált lövéssel mégis az ellenfél szerzett vezetést. A második félidő elején egy gyors ellentámadás végén, a másik új igazolás, Molnár Máté szép lövéssel egyenlített. A csapatok sokat futottak a második játékrészben is, a kialakított helyzetek viszont rendre kimaradtak, így igazságos döntetlennel zárult a mérkőzés.

Sajnos ez a mérkőzés sem telt el sérülés nélkül. A jól játszó Pap Zsolt esete sajnos nagyon súlyos lehet, valószínűleg hosszabb időre nélkülözni lesz kénytelen a fiatal játékost a TFCT.