Két-két ezüst és bronz

kr evsportoloEzúttal két ezüst- és két bronzérem jutott a tiszaújvárosi triatlonosoknak.A Tiszaújvárosi Triatlon Klub képviseletében - a 2017-es teljesítmények alapján - Putnóczki Dorka, Lehmann Csongor, a férfi bajnokcsapat és Lehmann Tibor is elismerésben részesült a megyei „Év sportolója” választáson.

Az Észak-Magyarország, a Borsod Online, valamint az eszak.hu kiadója, az Inform Média Kft. tavaly már 15. alkalommal hirdette meg „Borsod-Abaúj-Zemplén megye Év sportolója” választást, melynek díjátadó ünnepségét február 13-án tartották meg Miskolcon.

A közönségszavazás tavaly indult, eredményéről lapunk is beszámolt.

A kiadó felkérésére immáron tizenötödik éve választják meg a megyében sporttal foglalkozó újságírók az előző esztendő legjobb sportolóit, edzőit. Idén is tíz szakember adta le voksát, így alakult ki a végeredmény.

A Tiszaújvárosi Triatlon Klub utánpótlás kategóriában érdekelt sportolói, Putnóczki Dorka és Lehmann Csongor egyaránt a nagyon előkelő második helyet érdemelték ki. A felnőtt férfi csapat olyan gárdákkal együtt léphetett fel a képzeletbeli dobogó harmadik fokára, mint a sikert-sikerre halmozó DVTK-Jegesmedvék és a Pannergy-MVLC együttese. Az edzők között Lehmann Tibor az előbbi két egyesület mesterével, a második Dougles Bradley-vel és a nyertes dr. Sike Józseffel szolgált rá az elismerésre.