Több tag és program

kr nyugdijasA minap tartotta éves közgyűlését a Tiszaújvárosi Nyugdíjasok Egyesülete. A rendezvényen a tavalyi év értékelése mellett a 2018-as tervekről is szó esett.

Tizenkilenc százalékkal nőtt az egyesület tagjainak száma tavaly, így már 649 nyugdíjas tagja a szervezetnek. Az egyesület tavaly választott új elnököt.

- Nagyon sok rendezvényünk, programunk volt tavaly - mondta Varjas Lászlóné elnök -, az érdeklődés, aktivitás is nőtt. Célom volt, hogy a friss nyugdíjasokat is bevonjam az egyesületi életbe, úgy érzem, ez sikerült. Az idén is megtartjuk a hagyományos programjainkat és több egynapos kirándulást is szervezünk majd. Májusban Betlérre és a dobsinai jégbarlangba látogatunk, júniusban Szilvásváradra utazunk egy baráti szalonnasütésre, szeptemberben a jelenlegi tervek szerint a Dunakanyarhoz utazunk majd. Októberben az Idősek hetén határon túli vendégeinkkel is tervezünk majd egy egynapos kirándulást. Idén lesz húszéves egyesületünk, ezt az Idősek hetén ünnepeljük majd meg, kiállítással, egy ünnepi esttel és más programokkal. Örömmel tapasztalom, hogy tagjaink egyre aktívabbak, a kirándulásokra szinte pillanatokon belül lefoglalják a helyeket, és a táncos-zenés rendezvények is népszerűek - mondta az elnök.

f.p.