Műfüves sportpálya kicsiknek

kr bobita 1Egy „stadionavató”, aminek mindenki örül. A Bóbita óvodában átadott multifunkciós sportpálya a foci mellett számos sportág űzésére alkalmas. Az avatóünnepségen azért a focié volt a főszerep.

Műfüves sportpályát adtak át a Bóbita óvodában. Tiszaújváros önkormányzata a Nemzeti Ovifoci Sportalapítványhoz pályázott a létesítmény megépítésére. A beruházás 12 millió forintba került, a pálya kevesebb, mint egy hónap alatt készült el.

Igazi műfüves pálya, csak kicsiben. A játékosok is apróságok, focizni szerető óvodások. A létesítményt egy barátságos mérkőzéssel adták át, melyen a kezdőrúgást a civilben hobbifocista alpolgármester, dr. Fülöp György végezte el. A meccs előtt Micskiné Bodó Erzsébet, a Tiszaújvárosi Napköziotthonos Óvoda vezetője köszöntötte az ünnepség résztvevőit.

- Nagyon aktív sportélet van az óvodánkban, focizni is sokan szeretnek. Bár konkrétan focifoglalkozást nem szervez az óvoda, de most ennek a programnak a jóvoltából két óvodapedagógust kiképezünk arra, hogy hogyan is kell oktatni a gyerekeket a focira - nyilatkozta Micskiné Bodó Erzsébet. - A pálya köré, - hogy megközelíthető legyen - az önkormányzat támogatásával járdát is építtettünk. Nem csak focizni lehet itt, hanem egyéb sportfoglalkozást tartani is, és természetesen a műfüves pályát a többi épület óvodásai is használhatják. A beruházás részeként hamarosan be is kamerázzák a pályát.

Az alapítványi támogatás mellett két és fél millió forintos önrészt vállalt a város. A fennmaradó összeget egy helyi cég tette hozzá a 12 milliós beruházáshoz.

- Szeretném megköszönni annak a helyi cégnek a segítségét, amelyik nagyban hozzájárult ahhoz, hogy támogatásával és az önkormányzat segítségével megvalósulhatott ez a modern létesítmény. Tulajdonképpen focipálya ez, de valójában ettől sokkal több, olyan, mint egy multifunkcionális sportudvar. Az gondolom, közösen örülhetünk, mert ez a város jövőjét jelentő fiataloké, akik nagyon modern körülmények között sportolhatnak itt az óvodában - mondta dr. Fülöp György alpolgármester.

sulykorlatozas

NEPSZ2016

ADOBEV

50jubil

kozterkam

Kormányablak

Tiszaújvárosi Járási Hivatal Kormányablak
(Tiszaújváros, Bethlen G. út 7.)

Ügyfélfogadás:

  •     Hétfő: 07:00 – 17:00
  •     Kedd: 08:00 – 18:00
  •     Szerda: 08:00 – 18.00
  •     Csütörtök: 08:00 – 18:00
  •     Péntek: 08:00 – 18:00

Telefonszámok:

Járási titkárság: 49/795-224
Információ: 49/795-244
Kormányablak: 49/795-242

pdfKözlemény - EKOP-1.2.26

mecenaslogo
tkronika280

48eves

KEFLOGO

its

mmsz

 

Copyright © 2015. Tiszaújváros Város Önkormányzata