Köszöntő

Tisztelt Látogató!

braz_kTiszaújváros polgármestereként szeretettel köszöntöm Önt városunk honlapján.

 

Tiszaújváros Dél-Borsod ékszere, a térség gazdasági életének meghatározó központja. Mi, tiszaújvárosiak szeretjük városunkat, büszkék vagyunk közösen elért eredményeinkre. Az egykori városalapítók munkájának köszönhetően jelentős ipari és kereskedelmi létesítmények jöttek létre az elmúlt fél évszázad során és ezek biztos alapot nyújtottak és nyújtanak a dinamikus fejlődéshez.

 

Elődeink nyomdokain haladva, előrelátó, tudatos városfejlesztési politikával kiváló infrastruktúrát, fejlett intézményrendszert, európai színvonalú, esztétikus, élhető várost hoztunk létre és működtetünk. Nem csak a város, hanem a térség lakóinak igényeit is szolgálva, hiszen Tiszaújváros a környék gazdasági, kereskedelmi, kulturális, egészségügyi központja.

 

Tiszaújváros gazdasága széles spektrumú, erős, az itt létesült cégek többsége iparágának meghatározó szereplője. Ipari parkunk kiváló lehetőségeket biztosít a befektetők számára.

Városunkban az ipari, kereskedelmi tevékenység mellett meghatározó ágazattá vált az idegenforgalom, a gyógyturizmus. Büszkeségünk a termál- és strandfürdő, mely sóban gazdag jódtartalmú gyógyvizével évente többszázezer látogatót vonz. Modern sportcentrummal rendelkezünk, melynek létesítményeiben több mint 20 sportág művelésére nyílik lehetőség. Európa-, sőt világszerte ismert rendezvényünk a Triatlon Nagyhét, melynek keretében a professzionális versenyek mellett ezreket megmozgató tömegsport- és kulturális rendezvények várják az itt élőket és a vendégeket.

 

Városunk kulturális élete számos hagyományos rendezvényt – Tavaszi Fesztivál, Városnapok, Triatlon Nagyhét, Színház határok nélkül sorozat – kínál a tartalmas kikapcsolódásra vágyóknak.

 

A Tisza közelsége a vízi sportok, a horgászat kedvelőinek nyújt lehetőségeket a kikapcsolódásra, az árterek vadállománya pedig a vadászturizmusnak kedvez.

 

Tisztelt Látogató!

Tiszaújvárost vendégszerető emberek lakják, akik amellett, hogy szeretik városukat, örülnek a vendégeknek is. Honlapunkon tett virtuális sétája után, kérem látogasson el hozzánk. Győződjön meg személyesen is a leírtakról, bemutatottakról. Ismerkedjen meg az itt élő emberekkel. Tiszaújváros vendégszerető lakossága, intézményei és szolgáltató egységei minden látogatót szeretettel várnak. 

 

Bráz György

polgármester

 

sulykorlatozas

NEPSZ2016

ADOBEV

50jubil

kozterkam

Kormányablak

Tiszaújvárosi Járási Hivatal Kormányablak
(Tiszaújváros, Bethlen G. út 7.)

Ügyfélfogadás:

  •     Hétfő: 07:00 – 17:00
  •     Kedd: 08:00 – 18:00
  •     Szerda: 08:00 – 18.00
  •     Csütörtök: 08:00 – 18:00
  •     Péntek: 08:00 – 18:00

Telefonszámok:

Járási titkárság: 49/795-224
Információ: 49/795-244
Kormányablak: 49/795-242

pdfKözlemény - EKOP-1.2.26

mecenaslogo
tkronika280

48eves

KEFLOGO

its

mmsz

 

Copyright © 2015. Tiszaújváros Város Önkormányzata