Állásajánlat - Ápoló

Nyomtatás
Ez az email képeket tartalmaz, amennyiben nem látja, nézze meg böngészőjében.
 
 
 
   
    cimer3

Állásajánlat

 
www.tiszaujvaros.hu | email | Telefon: (49) 548 000
 

 

A Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ állást hirdet 1 fő ápoló munkakör betöltésére.

Munkavégzés helye: „Ezüsthíd” Gondozóház és Idősek Otthona (cím: 3580 Tiszaújváros, Bartók Béla út 1-5.).

Feladatai: az ellátást igénybe vevő teljes körű ápolása-gondozása 12 órás műszakokban nappal, vagy éjszaka, 3 havi munkaidőkeretben történő beosztás szerint.

A jogviszony időtartama: határozatlan idejű kinevezés, 4 hónap próbaidő kikötéssel.

Jelentkezési feltételek:

  • önéletrajz,
  • felnőtt intenzív szakápoló, általános ápolási és egészségügyi asszisztens, általános ápoló és általános asszisztens végzettség, vagy OKJ ápoló végzettség
  • bejegyzésmentes, 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány a Kjt. 20. § (1) és (5) bekezdésének megfelelően,
  • adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat – letölthető: www.tiszaujvaros.hu – hasznos információk/állásajánlatok (a honlap alján található)

Bérezés a Közalkalmazottak Jogállásáról szóló törvény szerint.

A jelentkezéseket a Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központba, Poropatich Péter Intézményvezetőhöz kell eljuttatni Tiszaújváros, Kazinczy út 3. címre. Jelentkezni csak a jelentkezési feltételekben felsorolt iratok együttes benyújtásával lehet, ellenkező esetben a jelentkezés érvénytelen. Kérjük a borítékon feltüntetni az állás iktatószámát: 2036-8/2020., valamint a munkakör megnevezését: ápoló.

Az álláshirdetés megjelentetője fenntartja magának a jogot arra, hogy az álláspályázati eljárást eredménytelenné nyilváníthatja.

A jelentkezések beérkezésének határideje: 2020. szeptember 30.

A pályázatok elbírálásának határideje: 2020. október 07.

Az állás az elbírálást követően azonnal betölthető.

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni Poropatich Péter intézményvezetőnél a 49/548-190-es telefonszámon lehet. A pályázati felhívás az NKI honlapján 2036-8/2020. azonosító számon 2020. szeptember 15. napján megjelenik.

docxAdatkezelési hozzájáruló nyilatkozat

 
 
 
 
 
Leíratkozna?