2021.12.23. - TiszaSzolg 2004 Kft. - Elárusító pavilonok bérbe adása

Nyomtatás
Ez az email képeket tartalmaz, amennyiben nem látja, nézze meg böngészőjében.
 
 
 
   
    cimer3

Ajánlatkérési hírlevél

 
www.tiszaujvaros.hu | email | Telefon: (49) 548 000
 

 

PÁLYÁZATI HIRDETMÉNY

 

A TiszaSzolg 2004 Kft. hosszútávú bérleti szerződés útján történő hasznosításra meghirdeti a

 

Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) területén található

 

16 db elárusító pavilont, valamint

a fürdővendégek színvonalasabb kiszolgálása, a nyújtott szolgáltatások körének bővítése érdekében mindösszesen 600 m² nagyságú földrészletet.

 

A pavilonok és a földterület kizárólag együttesen kerül bérbeadásra.

 

A bérbeadás hosszú távra, 10+5 év időtartamra szól, azaz 2022. március 1. napjától legalább 2032. február 29. napjáig azzal, hogy a nyertes ajánlattevővel tartós bérleti jogviszony jön létre, mely a szerződés első öt évében nem szüntethető meg.

 

Ajánlatot egyetlen gazdasági szereplő, vagy több gazdasági szereplő közösen (pl. konzorciumként) egyaránt benyújthat. A közös ajánlattétel szabályait a pályázati kiírás tartalmazza.

 

Az elárusító pavilonok, valamint a földrészlet a legmagasabb bérleti díjat megajánló, érvényes pályázatot benyújtó pályázó(k) részére kerül bérbe adásra.

 

Az elárusító pavilonok bérbe adása kiürített állapotban történik, azzal, hogy az építmények felújítása és karbantartása a pályázati kiírásban foglaltak szerint a nyertes ajánlattevő(k) feladata.

 

A pályázat benyújtási határideje: 2022. év 01. hó 19. nap (szerda) 10 óra

 

A pályázati kiírás anyaga az alábbi módon vehető át:

  • elektronikusan a tiszaszolg@tszolg.hu e-mail címre küldött megkereséssel (a megkeresés tárgyában kérjük tüntessék fel, hogy „Pályázati kiírás igénylés – hosszútávú bérleti szerződés”, a levélben pedig adják meg az igénylő nevét – jogi személy esetén cégnevét is)

Az ajánlatkérő által már visszavett elárusító pavilonok a pályázati kiírásban rögzített módon telefonos időpont egyeztetést követően 2022. január 6-14. között megtekinthetők.

 

TiszaSzolg 2004 Kft.

 

pdfTájékoztatás a pályázat eredményéről

 
 
 
 
 
Leíratkozna?