Ügyintézés a Polgármesteri Hivatalban

Tisztelt Ügyfeleink!

A koronavírus fertőzések megelőzése és ezzel összefüggésben a zsúfolt helyek, valamint több ember egy légtérben történő várakozásának elkerülése érdekében kérjük Önöket, hogy a Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatalban történő személyes ügyintézés helyett, amennyiben az ügy jellege lehetővé teszi, válasszák inkább az elektronikus ügyintézést.

Ma már a legtöbb ügytípus esetében az elektronikus ügyintézés és az ügyintézővel történő telefonos kapcsolattartás biztosított.

Az elektronikus ügyintézés menetéről, a különböző online felületek használatáról a Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal internetes oldalán az alábbi hivatkozáson nyújtunk részletes tájékoztatást.

http://www.varoshaza.tiszaujvaros.hu/index.php/8-informaciok/1636-elektronikus-ugyintezes#

Amennyiben egyes ügytípusokkal kapcsolatban kérdésük merülne fel, illetve az illetékes ügyintézőtől szeretnének bővebb tájékoztatást kérni, javasoljuk a telefonos elérhetőségek használatát.

A Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal honlapjának alábbi hivatkozásán található dokumentum tartalmazza az ügyintézők telefonszámát, valamint a hozzájuk tartozó ügytípusokat.

http://www.varoshaza.tiszaujvaros.hu/index.php/szervezeti-felepites

Az alábbi hivatkozáson pedig a Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal ügyfélterminálja érhető el, ahol részletes tájékoztatás kapható az egyes ügyek intézésének jogszabályi hátteréről, a benyújtandó dokumentumokról, nyomtatványokról stb.

http://ugyfelterminal.tujvaros.hu/

Hangsúlyozzuk, hogy jelenleg nincs tudomásunk koronavírus fertőzöttségről Tiszaújvárosban, de az utóbbi napok fejleményei indokolják az elővigyázatosságot és a megelőzés minden lehetséges formáját.

Köszönjük szíves együttműködésüket.

2020. március 12.

Dr. Juhos Szabolcs
jegyző

Tiszaújvárosi Polgármesteri Hivatal