Segítség a 70 év feletti lakosoknak

Tisztelt 70 éven felüli nyugdíjasaink!

Megjelent a 46/2020. (III.16.) Kormányrendelet, amelyben a Kormány arra kéri a 70 éven felüli nyugdíjasokat, hogy lakóhelyüket, tartózkodási helyüket ne hagyják el. Akik ezt vállalják és bejelentik az Önkormányzatnak, azoknak az ellátásáról a Polgármester köteles gondoskodni.

Ezért kérem elsősorban azokat a 70 éven felüli nyugdíjasokat, akinek nincs olyan hozzátartozója, aki róla gondoskodni tudna, jelezze az alábbi telefonszámok egyikén:

548-375 „Tiszavirág” Idősek Klubja
548-230 „Őszirózsa” Idősek Klubja
548-235 „Tiszaszederkény” Idősek klubja
343-622 „Tisza-parti” Szabadidő Ház

A Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ munkatársai hétköznap munkaidőben 8.00 és 16.00 óra között fogadják a bejelentéseket.

Segítséget tudunk nyújtani a

  • gyógyszerek kiváltásában
  • bevásárlásban
  • ebéd házhoz szállításában

Kérem, szíveskedjenek jelezni, hogy milyen szolgáltatásokra és mely napokon van igényük, valamint mondják be a nevüket, lakcímüket, telefonszámukat, hogy fel tudjuk keresni Önöket.

Ismételten kérem a 70 éven felüli nyugdíjas városlakókat, hogy elsősorban azok jelentkezzenek, akinek nincsenek segítő hozzátartozói, hiszen a szolgáltatást nyújtó kapacitásunk véges, és az a célunk, hogy valamennyi rászoruló megfelelő ellátáshoz juthasson.