A BMH Nonprofit Kft. tájékoztatója ügyfélszolgálati irodák újranyitásáról

A BMH Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái 2020. július 1-jétől újra nyitva tartanak. A járványügyi készültségi időszak alatt, ügyfeleink és dolgozóink egészségének megőrzése érdekében az ügyfélszolgálatokra való belépés során kötelező a szájat és az orrot eltakaró eszköz (maszk, sál, kendő) viselése.

 

Ügyfélszolgálati irodáinkban munkatársainkon kívül átmenetileg maximum 1, illetve 2 fő tartózkodhat az alábbiak szerint:

Encs: 1 fő Sajószentpéter: 2 fő
Kazincbarcika: 2 fő Sárospatak: 1 fő
Mezőkövesd: 1 fő Sátoraljaújhely: 1 fő
Miskolc: 2 fő Szerencs: 1 fő
Ózd: 1 fő Tiszaújváros: 1 fő

 

A természetes személy ingatlanhasznalóknak a gyűjtőzsákok átvételéhez július 1-jétől nem szükséges időpontot kérniük e-mailen keresztül, az ingyenesen biztosított szelektív-, zöld- és üveghulladék gyűjtőzsákok előzetes bejelentkezés nélkül is igényelhetők.

Ügyfélszolgálati irodáinkban az alábbi hulladékgazdálkodási közszolgáltatással kapcsolatos ügyeket intézhetik: bejelentés; változás bejelentés; szerződéskötés; szerződésmódosítás; általános információk: gyűjtési napok, lomtalanítás, hulladékudvar igénybevétel; zöld- és szelektív hulladékgyűjtő zsák igénylés.

További információkért kérjük látogassanak el weboldalunkra: www.bmhnonprofit.hu

Ügyfélszolgálat elérhetőségei:

Telefon: 06 21 3500 111
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Levelezési cim: 3510 Miskolc, Pf. 583

BMH Nonprofit Kft.