Oltási Akcióhét program folytatódik

Tájékoztatjuk Önöket, hogy központi rendelkezésre az Oltási Akcióhét program folytatódik, tehát 2021.11.29. - 2021.12.03. közti időszakban is az oltakozni vágyókat fogadja a Tiszaújváros Városi Rendelőintézet Fiziko- és Balneoterápiás részlege.

A részleteket az alábbi linken olvashatják: Minden fontos az Oltási akcióhétről

Az Akcióhét ideje alatt az oltások előzetes regisztráció nélkül IS, és előzetes regisztrációval is felvehetők a Rendelőintézet Fiziko-, és balneoterápiás részlegén l (Teleki Blanka út 2., az új szálloda mellett).

Előzetes regisztrációra az alábbi webhelyen van lehetőség: időpontfoglalás

AKI 2. VAGY 3. OLTÁSRA JÖN, FELTÉTLENÜL HOZZA MAGÁVAL A PAPÍR ALAPÚ OLTÁSI IGAZOLÁSÁT IS!

Oltási idő: Hétfőtől - Péntekig minden nap 8.00 - 14.00 óráig.

Mivel az oltás nem előjegyzésköteles, így számítsanak arra, hogy esetleges torlódások alakulhatnak ki. Az ellátás gyorsítása érdekében amennyiben lehetőségük van az oltási hozzájárulási nyiatkozatakat előzetsen töltsék ki.

Az első oltás nyilatkozata az alábbi linken érhető el. Nyilatkozat

A 3. oltás (Janssen oltóanyag esetén a 2. oltás) nyilatkozatát itt érhetik el: Nyilatkozat

Az Akcióhét csak 2021. november 22. és 2021. november 26. közti időpontban fog tartani. Azt követően ismét a mozgásszervi betegek ellátása fog történni a Részlegen.

Előzetes információink szerint az alábbi vakcinák állnak majd rendelkezésre:

  • Pfizer
  • Moderna
  • Janssen
  • Sinopharm

Az akcióhéttel párhuzamosan, és azt követően is az alpolgármester úr által közzétettek szerint a tiszaújvárosi lakosok számára tovább folytatódik az oltás, mely iránti igényeket a Rendelőintézet portájánál kihelyezett gyűjtődobozba lehet bedobni.