Pontos idő: 2010.09.07. 02:16

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Oldal: 1 / 2 [ 11 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Triatlon nagyhét
HozzászólásElküldve: 2009.08.04. 17:02 

Szeretném megkérdezni Tisztelt Kalapos urat pár dologról!

Nyílván igen fontos szerepet játszik a védelemben és bűnmegelőzésben a létszám.
De olyan nagy feladat lenne 3-4 tekintélyt parancsoló gyalogos rendőrt "odaállítani" Z.Kroki környékére, ahol hemzsegnek a környékbeli cigányok?
(Esetleg 1-2 aki sétál gat is körbe-körbe, mert én sajnos nem találkoztam 1-el sem :( )
Vagy nem lehet ilyenkor közeli (akár miskolci) rendőrség segítségét kérni nyomatéknak ?

A rendezvények esti órájában pl. megbüntettek a rendőrök, kiégett lámpám miatt. TERMÉSZETESEN JOGOSAN!
Biztos hogy most ez a legfontosabb feladata ilyenkor a rendőrségnek ?

Hozzászólás témája: Re: Triatlon nagyhét
HozzászólásElküldve: 2009.08.10. 15:27 

A triatlon nagyhétről sajnos nem sok jót lehet írni.Teljesen "elgagyisodott" az egész... ha jobban megnézzük már fele akkora érdeklődés nincs mint az előző években, a versennyel semmi baj, vagyis a sportolókkal... de a színvonal hatalmasat esett...
A programokról nem is beszélve. Az esti programok ... hát... Kovács Kati és a Piramis az ami ért valamit ...a többi csak azért volt hogy legyen valami program??? Teljen az idő????
sok érdeklődő volt biztos, az is biztos hogy többségük a kisebbséghez tartozott...emiatt még kevésbé volt vonzó az esti program.... tulajdonképpen csak a délutáni sportprogramok értek valamit.... az este már inkább sötétre sikerült, főleg arcok terén :roll:

HozzászólásElküldve: 2010.07.20. 22:47 

Hamarosan kezdődik a triathlon nagyhét! Szerintem a gáz- és a paprika-szpray-t ingyen kéne osztogatni a városi lakosok között! És ami a legfontosabb ! A tiszaujvárois buszvégállomásról induló utolsó járaton vagy 2-3 rohamrendőr is elkellene mert mindig van randalírozás,verekedés ,rongálás . Szerintem a triathlon nagyhéten igen csak fokozni kéne a rendőri jelenlétet,hogy elvegyük a kedvét még annak is, aki tervbe vette hogy bármit is csinálni fog.

HozzászólásElküldve: 2010.07.25. 22:11 

Hát igen,a fajgyűlölet mindig előtérben van...Habár az az igazság,hogy nemcsak a romák azok,akik törnek,zúznak,verekednek.Ugyanúgy elszáll a ló a fehér néppel is,ugyan olyan vandálok....sajnos.Nem írhatjuk ki a kapura,hogy romáknak belépni tilos.A kis pisis városlakók,akik alig múltak 10-12 évesek ,egy-két feles után csinálnak akkora kárt,mint a kisebbség:)A programok viszont nagyon is jók,mert nemhiába vagyunk millióan a téren.Akinek nem tetszik a felhozatal,maradjon otthon.Mindig nem élhetünk a múltban,haladni kell a korral.A nagyobb rendőrségi felhozatallal én is egyetértek.Több szem többet lát alapon.
Ami számomra nagyon szemet szúr,az az,hogy évről évre drágábbak a büfék,a fagyi,az üditő meg a többi....ezt kellene kicsit visszaszorítani.... :lol:

HozzászólásElküldve: 2010.07.27. 21:08 

Crazygirl26! Na ne már!!! „Fajgyűlölet, fehér nép, városlakó” Majd még mi leszünk a hibásak, mert nem tudnak viselkedni, és csak lopni és kukázni jönnek a városba. Biztos vannak a ”fehér nép” közt is állatok, én is ismerek ilyeneket, de a hiba az arányokban van.
Nem mindegy, hogy 10-böl 2 vagy 10-böl 8.

HozzászólásElküldve: 2010.07.28. 08:28 

Kedves Juser!
Igazad van,de nem lehet őket kitiltani.Habár ha megtehetnénk,kíváncsi vagyok,hányan zördülnének össze:( Egy ekkora nagyszabású rendezvényen elkerülhetetlen a balhé...
Egy megoldás van,amit mi minden évben követünk: kerüljük őket,messziről.Rájuk se nézünk,így biztos,hogy nem keveredünk bele semmi balhéba.

HozzászólásElküldve: 2010.08.02. 08:36 

Tegnap délután ilyen kép fogadta a városban tartózkodó vendégeket és sportolókat.
http://www.kepfeltoltes.hu/view/100801/10571604082_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/100801/3645732121_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

HozzászólásElküldve: 2010.08.03. 17:36 

Jól értesültem, hogy már az első napon probléma volt, késelésre gondolok itt. Megtörtént, vagy csak kósza hírek?

HozzászólásElküldve: 2010.08.03. 18:45 

Nem értesültél rosszul ! Késelés volt!

HozzászólásElküldve: 2010.08.05. 14:45 

Üdvözlök minden itt lévő fórum tagot!!!

Jó magam Kaposvárról jöttem és itt dolgozom egy nagy multinál.
Olvasva egy két fórum tag hozzászólását, hát igen csak elgondolkodik az ember hogy a szélső jobb miért is erősödött meg.
De mivel ez egy olyan oldal ami regisztrációkor le írja hogy hogyan és mit nem lehet írni, úgy megkérném a fórumozókat hogy türtöztessék magukat.

Mindenben igazuk van de egy kicsit finomabban ha lehet, vissza térve a város triatlonos programjaira nekem minden nagyon tetszett!!!!!!!!!!!!

további szép napot!

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
 Oldal: 1 / 2 [ 11 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]