Pontos idő: 2010.09.09. 13:38

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Oldal: 1 / 1 [ 7 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Romák a Kroki környékén!
HozzászólásElküldve: 2009.08.04. 17:00 

Tisztelt TRIATLON NAGYHÉT SZERVEZŐK, TISZAÚJVÁROS, TISZAÚJVÁROSI RENDŐRSÉG!

Az igen nagyszabású és remek nagyhét rendezése csodálatos! De sajnos visszatérő nagy probléma, hogy a nagyhét alatt az ingyenes rendezvények vonzák a csőcseléket IS!

Nincs köntörfalazás, ezek többnyire közeli falvakból jött cigányok és rendszerint a kroki, tiszatv, tér, sajóáruház oldala a területük. És viselkedésük, modoruk, igencsak elijesztik a városi érdeklődők jó részét.
Sok-sok történetet hallunk ott késelésről, napi szintű a lopás, vagy lopás kísérlet. Jómagam nem merek a gyerekeimmel arra sétálni. (gyermekeim miatt)

Ilyen rendezvény megerősített biztonságot követel, amit nyílván meg is tettek. Mind bérelt biztonsági őrökkel, mind a helyi hatósággal!

De kérdem én Tisztel Kalapos urat:
Nyílván igen fontos szerepet játszik a védelemben és bűnmegelőzésben a létszám.
De olyan nagy feladat lenne 3-4 tekintélyt parancsoló gyalogos rendőrt "odaállítani" az említett helyre ?
(Esetleg 1-2 aki sétál gat is körbe-körbe, mert én sajnos nem találkoztam 1-el sem :( )
Vagy nem lehet ilyenkor közeli (akár miskolci) rendőrség segítségét kérni nyomatéknak ?

A rendezvények esti órájában pl. megbüntettek a rendőrök, kiégett lámpám miatt. TERMÉSZETESEN JOGOSAN!
Biztos hogy most ez a legfontosabb feladata ilyenkor a rendőrségnek ?

Hozzászólás témája: Re: Romák a Kroki környékén!
HozzászólásElküldve: 2009.08.11. 10:48 

ez a hét, az esti program erről szólt.... cigányok..cigányok..elég gyenge műsor...és ismét..cigányok..rengetegen voltak, a kicsit fehérebbek nem mentek már le sem a programokra mert beléjük kötöttek...
a triatlon is egyre gyengébb színvonalú...

HozzászólásElküldve: 2009.12.14. 12:28 

Csak azert irok hogy mindenki előre felkészüljön, és ne lepődjön meg, és mert már szervezés alatt van a dolog

JÖVŐRE a GÁRDA is jelen lesz, és a rendőrséggel együtt vagy külön próbálja meg fenntartani a rendet a nagyhét alatt.

HozzászólásElküldve: 2010.07.20. 11:35 

Sziasztok! Ha néztétek a 2010 es rendezvénylistát akkor csak a cigányoknak lesz megint műsor! Egy normális előadó nem lessz!

HozzászólásElküldve: 2010.07.20. 14:49 

Nem tisztem védelmembe venni a szervezőket, ezért magánemberként írom: ezzel azért sokan nem értenének egyet, ha olvasnák. Demjén, Napoleon, Neoton, Gemini, Slamo, Korda, Tabáni....
Biztos, hogy csak a romák kedvencei? Nem beszélve a kis szinpadon fellépő együttesekről, csoportokról.

HozzászólásElküldve: 2010.07.20. 22:36 

Nagy neves előadók holvannak amikor a közönség eléri a 4-5000 főt is mint pl az EDDA ?? Megszámolnám hogy pl az SP-n mennyien lesznek? Meg ő kicsoda egy kis senki! Olyanokat hozzanak már aki tudja is mi az hogy zene,nem pedig megasztár atya-gatya!
Demjén, Napoleon, Neoton, Gemini, Korda ők már megmutatták . De ezek még csak...........................

HozzászólásElküldve: 2010.09.03. 08:56 

Kedves hozzászólók.Most, hogy vége a Nagyhétnek, sztem mondhatom, hogy a lebonyolítás és a biztonság is megfelelő volt.Talán azt nem kéne megengedni, hogy este 10-kor szinte újszülött csecsemőkkel csellengjenek a fiatal cigány lányok. De ha nagykorú, akkor eben sem lehet korlátozni őket. Rendőr pedig volt bőven! Én még sosem láttam ilyen nagy létszámban őket. Engem a jelenlétük teljesen megnyugtatott. A programok, hát, lehet, hogy nem ez volt programilag a legmagasabb színvonalú, de mindenképpen jó volt. Még SP is jó volt, a tér tele volt sikítozó kiscsajokkal, egy élmény volt látni őket! Akinek meg valami nem tetszik, nem kell kimenni. Üdv mindenkinek.

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
 Oldal: 1 / 1 [ 7 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]